BatteriGrossisten har semesterstängt vecka 30 och 31! - Tänk på att beställa batterier i god tid.

BatteriGrossisten – sedan 1997

BatteriGrossistens målsättning är att tillhandahålla produkter som skall passa er avseende funktion, kvalitet och prestanda i ert dagliga behov. BatteriGrossisten tillhandahåller ett brett sortiment med batterier och tillbehör för de flesta typer av applikationer; t.ex. radiokommunikation, specialsammansättningar, back-up/UPS och stationär drift. Ni finner flera av branschens ledande varumärken i vår katalog och på vår hemsida. BatteriGrossisten har sedan 1997 arbetat för förtroendet att få leverera till er verksamhet. Vi prioriterar pris, funktion och kvalité i kombination med hög servicegrad.

Kontakta oss gärna för information, teknisk specifikation eller offert på våra produkter. Vi på BatteriGrossisten hoppas att ni blir nöjda med vårt bemötande, vår service och våra produkter. Ni kan kontakta oss via telefon, e-post, fax eller besöka oss på vår hemsida. Kontakta oss


Affärsidé

BatteriGrossisten är en professionell leverantör av stationära och portabla batterier med tillhörande kringutrustning.


Miljöpolicy

BatteriGrossisten skall bidra till att minska den negativa miljöpåverkan så långt det är ekologiskt motiverat, tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt.


Kvalitetspolicy

Våra ambitioner för kvalitetsarbete är att erbjuda kunden den bästa och mest ekonomiska lösningen av stationära och portabla batterier och kringutrustning.

Vår policy kan erhållas på förfrågan.

BatteriGrossistenBG följer ISO 9001 / ISO 14001.

Välkommen att kontakta oss!